Egy szombati nap Székesfehérváron
2014. május 26., hétfő 09:03

Remek hangulatú kiállításon sikerült részt vennünk a múlt hétvégén.
Ezúttal nem egy „igazi légi bemutató” volt a célpont, így a földön próbáltuk segíteni az érdeklődőket.

Székesfehérvárra látogattunk a kiállítás szervezőinek kifejezett kérésére (amit ezúton is köszönünk nekik), ahol egy igazi autó- és motor show-ba cseppentünk.
Sok remek autót, motort láthatott a Nagyérdemű, mi pedig a nagyszerű technikai parádé fényét saját módszereinkkel próbáltuk meg emelni a Pipistrel gyár egyik népszerű termékével, a Pipistrel Sinus Ultralight repülőgéppel.

Kis csapatunk (kiegészítve az ifjabb generáció képviselőivel, Gergővel és Kristóffal) derekasan helytállt, minden érdeklődő megkapta a kívánt információt, és igaz, csak földön, de kipróbálhatta, milyen érzés egy többszörös NASA győztes repülőgép botkormányát a kezében tartani.

Köszönjük a meghívást a szervezőknek, köszönjük minden Kedves Látogatónknak az érdeklődést!

Jövőre reméljük újra találkozunk!

Pipistrel-Hungary csapata

Tovább >>

 

 

2014 május 24-25. Székesfehérvár,Tesco parkoló

Az autókereskedések és az autók, motorok iránt érdeklődők igényeit összehangolva hoztuk létre a Gyermeknappal összekötött Tavaszi Autókiállítás és Vásárt.

A program rendkívül frekventált helyen Székesfehérváron a Tesco parkolójában valósul meg. A fő hangsúly az új autókra és motorokra, valamint az ehhez kapcsolódó iparágra, mint a garázskapu, autógumi, az autóhifi, az autó és motor tartozékokra, ruhákra tevődik, de emellett a gyermeknapra tekintettel a kicsikre is gondoltunk. Motocross pálya és ugrálóvár, lufi hajtogató bohóc és arcfestés, csillámtetoválás és különböző  gyermeknapi programok várják a kicsiket.

Reméljük, hogy a régi hagyományokat újra élesztve ismét egy magas színvonalú rendezvény alapjait rakjuk le,amely mindenki megelégedettségére szolgál és két nagyon hasznos napot töltünk el a kiállításon.

Alaprajz

Kattints a képre az alaprajz letöltéséhez!

Letölthető dokumentumok

Alaprajz
Megrendelő