048Immár tizedik alkalommal telik meg az Interspar parkolója Keszthelyen a legújabb autómodelleket felsorakoztató Autókereskedése képviselőivel,akik a hétvégén várják az új autók iránt érdeklődőket.

Számos márka mutatja be magát,mint az Opel,a Fiat,a Kia,a Peugeot,a Ford,a Citroen,a Suzuki és nem utolsósorban a VW.

Az autószalonok most is kiállítási akciókkal kedveskednek a vásárolni szándékozóknak és természetesen tesztvezetésre is lesz lehetőség a két nap folyamán,hiszen ez sokat segít a döntés meghozatalában,milyen autót is válasszunk. Itt egy időben,egy helyen hasonlíthatják össze a különböző márkák előnyeit,ár-érték arányait – tette hozzá Primmer Ildikó a kiállítás szervezője.

Az autók tartozékait is megvásárolhatják vagy éppen kibérelhetik,mint a tetőboxot,kerékpár-és síléctartót,de lesz ismét téli gumi akció is.

A Limuzin iránt érdeklődők ismét kedvezményesen bérelhetnek autót bármilyen családi eseményre,legény,leánybúcsúra vagy éppen esküvőre.

A gyermekeket a quad pálya és ugráló vár várja a hagyományokhoz híven szombaton és vasárnap 9 és 18 óra között.

2014. szeptember 13-14.  Keszthely, Interspar Parkoló

Immár 10. alkalommal évente ugyanazon a helyen és időben kerül rendezésre Keszthelyen az új autók terepszemléje. Ide nem csak Zalából, hanem a környező megyéből, mint Somogy, Vas, Veszprém megyéből érkeznek a kiállítók. Amellett, hogy megjelenik az új autók teljes kínálata, megkönnyítik ezzel az autóvásárlók döntését, tesztautókon ki lehet próbálni az egyes modelleket. A két napos programhoz több bemutató, akció kapcsolódik, így téli gumikat, garázskapukat és autótartozékokat láthatnak, vásárolhatnak az érdeklődők.

Alaprajz

Kattints a képre az alaprajz letöltéséhez!

Letölthető dokumentumok

Alaprajz
Megrendelő